Supply Point (Cuijk)

Nutricia Cuijk B.V. is onderdeel van Early Life Nutrition divisie van Danone en is volledig gespecialiseerd in het produceren en verpakken van hoogwaardige poedervormige producten voor dieet-, klinische- en zuigelingenvoeding. Nutricia Cuijk staat voor innovatie, vooruitstrevende techniek en kwaliteit vanwege de zeer hoge eisen die wij stellen aan de producten voor de kwetsbare doelgroepen: baby's, ouderen en zieken. Binnen Nutricia Cuijk werken ongeveer 300 medewerkers en de laatste jaren is er een constante groei gerealiseerd.

De missie van Nutricia Cuijk is om het ‘Centre of Excellence’ te zijn in het maken van producten voor te vroeg geborenen, ultrafiltratieproducten en hydrolyseproducten voor Danone wereldwijd. De ambitie van Cuijk is om door Operationele Excellentie elke dag babyvoeding van de beste kwaliteit te leveren in de juiste hoeveelheid en op tijd.

Producten voor te vroeg geborenen, hydrolyseproducten en ultrafiltratie producten zijn:

•    producten met een hoog kwaliteitsrisico

•    geproduceerd met hoge technologische complexiteit en

•    gemaakt in kleine volumes.

Nutricia Cuijk staat midden in de samenleving en is erg betrokken bij de locale omgeving, zo worden regionale goede doelen gesteund. Ook worden er goede relaties onderhouden met gepensioneerde medewerkers. Bij Nutricia Cuijk heeft veiligheid de hoogste prioriteit, waarbij er continu aandacht is voor het in kaart brengen van risico’s en het aanbrengen van verbeteringen. Nutricia Cuijk neemt haar verantwoordelijkheid voor een beter milieu door te voldoen aan de wettelijke eisen, een gecertificeerd milieumanagementsysteem (ISO 14001) en het beperken van ons energie- en water gebruik. Het beperken van het energieverbruik heeft hoge prioriteit.

Nutricia Cuijk is een organisatie met een prettige en informele werksfeer. Het succes van de organisatie hangt samen met de betrokkenheid van alle medewerkers. Samen werken we aan een veilige en optimistische bedrijfscultuur waarin iedereen zich thuis voelt en waarin er veel aandacht is voor de ontwikkeling van de medewerkers. Er zijn volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en het beste uit jezelf te halen. Nutricia Cuijk is de ideale plek om te werken en je te ontwikkelen.